Tositarinoita kasvuyrittäjyydestä.

Mitä startup-yritykset ovat? Miten ne toimivat, ja miksi niistä kohistaan? Kutsuvat sitä pöhinäksi kertoo suomalaisten kasvuyrittäjien tarinoiden kautta, mitä pöhinä oikeasti merkitsee – hyvässä ja pahassa.

Kirjassa lukuisat kasvuyrittäjät muun muassa Supercellin, Gold&Green Foodsin, Woltin ja Jaikun takana jakavat kokemuksensa yrityksen kasvattamisesta. Kirjan luettuasi et enää halua seurata sivusta, kun maailma muuttuu. Haluat olla mukana rakentamassa muutosta.

#kutsuvatsitäpöhinäksi

“Suomen kielen kolme vittumaisinta ilmaisua ovat mutku, sitku ja olisi pitänyt. Ne ovat kaikkein lamaannuttavimpia tekosyitä sille, että ei tee jotakin.“

– Moaffak Ahmed, sarjayrittäjä ja sijoittaja

“Jos jokin systeemi on päin helvettiä, lähden siitä, että se voidaan korjata.”

– Nelli Lähteenmäki, YOU-appin perustaja

“Jäi taas se kesäloma pitämättä.”

– Ilkka Kivimäki, sarjayrittäjä ja sijoittaja

“Taloudellisesti tai puhtaan rationaalisesti ajateltuna tässä ei ole mitään järkeä. Ihmissuhteet, taloudelliset säästöt, harrastukset… Yrityksen rakentaminen tekee kaikesta niin sanotusti normaalista vähän haastavampaa.“

– Ville Vesterinen, Grey Arean perustajajäsen

Kirjailijoista

Aalto-yliopiston kasvatit Katariina Helaniemi, Annaleena Kuronen ja Venla Väkeväinen ovat kaikki olleet mukana rakentamassa kasvuyritystapahtuma Slushia vuosina 2015–2017. Helaniemi työskentelee vastuullisuussijoittamisen parissa Piilaaksossa, Kuronen toimii markkinointitehtävissä teknologia-alalla ja Väkeväinen on Slushin operatiivinen johtaja.

Seuraa

KHelaniemi
AnnaleenaKur
VenlaVakevainen